Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• То въпросът не е в ровенето, а как се допуска някой да ти рови ? Аз лично бих изтрелял с шут по задника ровещия, това е нарушаване на лично пространство и неуважение. Всеки е любопитен, но това е ... Няма ли доверие, всичко останало е бошлаф.
    Arena Coast Customs

Comment

• сега минах по околовръстното от симеоново до българия и в обратната посока е АД. Огромна кална река се образува по симеоновско, както и по самото околовръстно в "новия" му участък! Генералът хич не се е справил с правилното отводняване на участъка, не че количеството вода е нормално, но и в по-малък дъжд е пак силно ограничено водооттичането. От дарагалевци и симеоново идва кален потоп към града и се изсипва по околовръстното и надолу!
      http://focus-news.net/?id=n1467794
      Last edited by Furious 155; d.m.y г., 15:11.

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• охх главата ми ... всеки път си казвам малко ще пия ...
        Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
        Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщение
          охх главата ми ... всеки път си казвам малко ще пия ...
          И аз като се напия после докато ми е ад в главата си повтарям как никога повече няма да пия
          In God we trust, all others pay cash.
          Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
          Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

• Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
            И аз като се напия после докато ми е ад в главата си повтарям как никога повече няма да пия
            познато след всяко тешко запиване спирам алкохола ... до следващия път
            Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
            Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
              ..... взел телефона и прочел всички смс-и, тел.разговори и т.н. .......
              Вече ще знаеш, че е хубаво да си триеш sms-ите
              sigpic
              SCUDERIA ITALIA
              BMW 5-er
              BMW 7-er
              Fiat GP

Comment

• Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
                Вече ще знаеш, че е хубаво да си триеш sms-ите
                Това не е никакво решение!
                Аз пък обичам да си ги пазя. Кеф ми е! Защо трябва да се крия ако ми е кеф?!
                The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• рацерства ми се...

а днес, по повод на това, че бях решил да спазвам ограниченията, 300км карах по правилата и ме надминаха сигурно 20 C1-чки, 107чки, фиести и не знам какви още въшчици
                  156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                    рацерства ми се...

а днес, по повод на това, че бях решил да спазвам ограниченията, 300км карах по правилата и ме надминаха сигурно 20 C1-чки, 107чки, фиести и не знам какви още въшчици
                    Е то това са все рацерски бегачки оборудвани със
                    На мен ми е най-смешно когато видя някой член на т.нар. от мен "бус рейсинг лига".Аз си карам 140-160 и в огледалото ми се задава някой бус със всичките му рекламни надписи и ми светка път да му правя
                    In God we trust, all others pay cash.
                    Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                    Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                      рацерства ми се...

Днеска на околомръсното в проливен дъжд, неква фиестичка 1.2 със СО регистрация и 5 неадекватника вътре, зор да ме изпревари ... и после щеше да се завре пред мен да го омлатя право в дясната врата... аз карам кротко и на дистанция... оня напнал въшката до прекъсвач в съседната лента и накрая без мигач без нищо скача в моята лента.
                      А причина никаква за подобна маневра нямаше.
                      Кретенията е пълна...
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                        Днеска на околомръсното в проливен дъжд, неква фиестичка 1.2 със СО регистрация и 5 неадекватника вътре, зор да ме изпревари ... и после щеше да се завре пред мен да го омлатя право в дясната врата... аз карам кротко и на дистанция... оня напнал въшката до прекъсвач в съседната лента и накрая без мигач без нищо скача в моята лента.
                        А причина никаква за подобна маневра нямаше.
                        Кретенията е пълна...
                        Taм е работата, че на мен ми се случва в Англия тая работа.

А още по-страшното е, че до вчера им бяха заринати магистралите в сняг, от тея малоумници сигурно 1 на 10 има зимни гуми, та въшкарите с летните гуми се напичат със 130тина при ограничение 113км/ч без фарове, при положение, че се дига егати пелената от платното и отделно вали, а аз с комбито, с 3 пъти повече коне средно и зимните гуми седя и карам кротко....по едно време се чувствах доста не на място...

OEM & Ventura Garage
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Е ти все още си външен там... нормално

Аз гледам да не върша глупости, няма смисъл... инак такива съм ги церил нееднократно ... пънат се пънат па квакнат, и току видят колко може по-голям двигател
                          Но в такава ситуация... не мерси, да отлита...

А, че идиотите не са само у нас... в това не се и съмнявам.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• E за 3 години барем съм станал вътрешен
                            щом вече без ГПС се оправям из Англията...

А иначе най-фрапантното беше...карам си аз и по едно време нещо почна да бучи.....викам бах мааму кво стана ся....минаха още 5 секунди и покрай мене минава една фиеста от тея по-заоблените вече...с някви 16ки и 5 цола кюнец, вътре някво шамарче с козирка с няква руса дебелана....надмина ме....напред 5км права, празна магистрала, 4 ленти, той си седи в най-бързата...
                            Last edited by Satanism; d.m.y г., 23:32.

OEM & Ventura Garage

Comment

• А да не мислиш, че знам кога си отишъл

Но се чудя там такива не ги ли шокат здраво като ги хванат... или рядко ги хващат?

Comment

• Аз съм установил, че най-големите комплексари, които създават най-големи опасности на пътя, са "въшкарите". От разните Поло, Корса, Фиеста, Пунто, 206, Клио и подобни съм се нагледал на повече рискови изпреварвания и неадекватности, отколкото от черни джиБове.
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X